INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El castelloner i músic José Vicente Soler s’ha presentat al concurs internacional Cadenza Contest i ha passat a la final, els finalistes han estat elegit entre els 48 millors conjunts, músics i cantants entre els més de 500 presentats a participar en el concurs. En aquest concurs internacional es presenten candidatures de tot el món, Bèlgica, Brasil, Croàcia, Dinamarca, Francià, Mèxic, Països Baixos, Nova Zelanda, Sèrbia, Turquia, Bulgària, Ucraïna, Veneçuela, Alamània, Rússia, Xina, Itàlia, Corea del Sud, Polina, Estat Units, i com no el nostre representant de Castelló (Ribera Alta – Espanya).

Aquesta és la primera vegada que se celebra aquest concurs i els organitzadors de Cadenza Contest estan sorpresos del gran nivell dels músics i estan molt contens de tindre representants dels cinc continent.

Jose Vte. Soler naix a Castelló (València) on comença els seus estudis de trombó als 8 anys en la Societat Musical “Lira Castellonenca”. continuar llegint… 


Video d’un altre concurs que va participar José Vte. Soler

Que tingues molta sort José Vicente!!!

Sobre el concurs Cadenza Contest

PUBLICITAT

El moment que estem vivint és molt difícil per a tots, especialment per als artistes i músics, als qui les restriccions adoptades contra la Covid-19 han imposat una suspensió de les activitats laborals sense precedents. Cadenza Music Management’ creu fermament que és hora d’avançar en projectes que permeten als músics clàssics de tot el món mostrar el seu talent i créixer de manera significativa en les seues pròpies carreres. Gràcies als nostres contactes internacionals hem reunit músics que són membres d’institucions molt importants que han mostrat entusiasme per col·laborar amb nosaltres i formar part del jurat d’aquesta primera edició de Cadenza Music Management’.

El concurs està obert a instrumentistes, cantants i músics de totes les nacionalitats. Es dividirà en dues fases: preliminar i final. Totes dues fases es dugueren a terme online i consistiran en l’avaluació del CV i vídeos de les presentacions dels candidats. Atés que la iniciativa apunta a oferir oportunitats professionals reals als participants, hem triat com a membres del jurat a músics coneguts pertanyents a institucions d’absolut prestigi internacional. Els vídeos seran examinats des de l’obertura del concurs fins al 10 d’agost de 2020. Els candidats seleccionats seran informats dels resultats de la fase d’eliminació abans del 10 d’agost, després de la qual cosa hauran d’enviar els nous vídeos per a la fase final.

Els resultats de la fase final seran comunicats abans del 20 d’agost 2020.

Més vídeos de Jose Vicente Soler

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací