- PUBLICITAT -

 

El castelloner José Ramón Mascarós Lorente es proclama subcampió d’Espanya de Múixing i campió de Catalunya

Els passats dies 27 i 28 de febrer de 2021 es va celebrar a Olvega, Sòria, el Campionat d’Espanya de Múixing sobre terra en el qual s’han donat cita els millors mushers d’Espanya entre ells el castelloner José Ramón Mascarós Lorente.

José Ramón es proclamà subcampió d’Espanya de Múixing en la categoria DR4 i segons ens conta “el primer dia teníem un circuit molt ràpid per a gaudir i passar-ho bé, però al final vaig decidir arriscar amb el cadell davant i quan arrisques ja saps “o guanyes o aprens” i aquesta vegada ens toca aprendre”.

Amb el mal sabor de boca del dissabte, el diumenge arribàrem a un circuit molt més dur, que no em convencia molt, però que al final els meus 4 campions, Aire, Datil, Rubio i Duke (aquesta vegada cadascun en el seu lloc) em van fer gaudir com feia ja molt temps que no gaudia. Vam fer el millor temps i ens quedàrem a només 1 segon del nostre amic i Campió Kike. Enhorabona a tu i a tots els companys de categoria que cada any van creixent.

PUBLICITAT

“Vull felicitar especialment a Jorge García Sanz i tots els que van fer possible aquest espectacular campionat en uns temps tan difícils, així com a tots els participants.”

“Passàrem un gran cap de setmana fent allò que més ens agrada, amb un grapat de gent meravellosa que compartim aquesta passió pel múixing i que ja feia molt de temps que no ens vèiem.”

Acabat el campionat d’Espanya i molt satisfet del resultat José Ramon ja pensava en la pròxima competició, aquesta era una de les cites més importants d’Espanya i allí havia de donar-ho tot, com sempre.

Aquesta no era altra que el Campionat de Múixing Catalunya, celebrat el passat 24 i 25 d’abril de 2021 a Sant Joan d’Ierm, als Pirineus.

Espectacular entorn, on els van portar els amics de GOSesport per a celebrar el Campionat de Catalunya de Múixing, l’organització va ser genial, el circuit més llarg que de costum, però José Ramón ho va fer molt bé i va aconseguir els millor temps els dos dies.

Segons ens conta “va ser un viatge molt ràpid, i vam gaudir molt, una vegada més al costat del meu mestre Jose Vicente Llopis, que aquesta vegada queda en subcampió de Catalunya, ací tanquem temporada i la pròxima de segur que més i millor”.

Aquesta ha sigut una temporada molt difícil a causa de les restriccions per la Covid, ja que a la comunitat valenciana no tenen les temperatures per a poder entrenar. Malgrat tot gràcies als grans resultats que ha tingut José Ramón, ha aconseguit la primera plaça per al mundial que se celebrarà a Suècia al mes de febrer de 2022.

“Aquests triomfs són gràcies al meu mestre Llopis, molta gent que des del primer dia estan al meu costat, i com no als meus grans companys de competició que són Aire, Datil, Rubio i Duke, moltes gràcies”.

Enhorabona José Ramón!!

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací