- PUBLICITAT -

El castelloner Israel Escalera Sanchis es posa al capdavant del RFME Campionat d’Espanya de Supermoto en la categoria SMMáster en guanyar la 1a prova celebrada el passat cap de setmana a Alcarràs.

El Campionat d’Espanya de Supermoto va donar l’eixida el passat 27 i 28 de març de 2021 al Circuit d’Alcarràs, aquest ha sigut l’escenari de la 1a prova de la temporada 2021.

PUBLICITAT

El dissabte 27 de març, van tindre lloc els entrenaments cronometrats de totes les categories i com no, volem destacar la categoria SMMáster on el nostre Israel Escalera va aconseguir els millors temps durant totes les mànegues celebrades, el seu nom va estar sempre dins dels més ràpids de circuit. Aquest són els que el diumenge van eixir des de la primera fila de graella.

Israel Escalera Sanchis

El diumenge va tindre continuïtat l’esforç i treball realitzat i va guanyar les dues carreres on va participar, quedant 1r classificat en la seua categoria SMMáster, amb aquest resultat encapçala el Campionat d’Espanya de Supermoto.

La següent prova del RFME Campionat d’Espanya de Supermoto se celebrarà el 24 i 25 d’abril en Tubilla del Llac, Burgos, desitgem que Israel tinga sort i continue al capdavant del Campionat.