- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

El dilluns 28 de juny a les 22.00 h el castelloner Ferran Morenilla Galan participa en el programa ‘Zoom’. És el Dia Internacional de l’Orgull, dia que el col·lectiu LGTBIQ+ celebra la diversitat sexual i reclama els seus drets i llibertats.

PUBLICITAT

Continua sent necessari celebrar el dia de l’orgull en l’actualitat? Quins són els problemes principals als quals s’ha d’enfrontar el col·lectiu hui en dia?

Aquestes i altres preguntes es plantejaran a Ferran i altres companyes i companys en ‘Zoom’, sobre el dia de l’orgull, i així donar visibilitat de la realitat homosexual, trans i bisexual.

Ferran Morenilla Galan

El programa ‘Zoom’ d’À Punt l’encapçala l’alzireny Bérnar Giménez, aquesta és una sèrie de reportatges d’investigació de temes d’actualitat sobre assumptes socials i polítics que tenen lloc a la Comunitat Valenciana.

Ferran Morenilla Galan

Cada setmana tracta un assumpte diferent, posant el focus en els perquès i les seues conseqüències, a través de l’entrevista i de la investigació per a entendre-ho tot més i millor, amb el periodista Bérnar Giménez.

Bérnar Giménez – À Punt ‘Zoom’, per a les nits de dilluns

Recordeu el dilluns 28 de juny de 2021 a les 22.00 h Ferran Morenilla Galan en el ‘Zoom’ d’À Punt.

- PUBLICITAT -