- PUBLICITAT -

Amb la banda d’infanteria de Madrid, Martorell no sols mostra el seu talent com a compositor, sinó que també assumeix el rol de director

CN | Aida

El passat 6 de juny de 2023, l’Auditori de Guadalajara va ser testimoni d’un moment musical emblemàtic: la banda d’infanteria de Madrid va donar vida a “SACEDON”, una composició imponent de l’il·lustre músic castelloner, Emilio Martorell.

Emilio Martorell

La repercussió d’aquest esdeveniment ha ressonat en tota la comunitat musical, especialment a Castelló. La Lira Castellonera, en una publicació al seu perfil de Facebook, va destacar l’aportació d’Emilio: “Un gran músic castelloner que triomfa lluny de casa i demostra sempre que pot estar al costat de ‘La Lira Castellonera‘”.

La connexió d’Emilio amb la música no es limita únicament a la composició. Aquella nit, a més de presentar la seua obra, va dirigir amb mestria la banda d’infanteria de Madrid. Però el moment més emotiu va arribar quan la veu de Triana Marotell, filla d’Emilio i fidel membre de ‘La Lira Castellonera’, va ressonar com a narradora en la peça.

Des de Castelló Notícies, amb estima i orgull, ací baix us deixem un vídeo d’aquesta actuació, com un homenatge a la devoció i passió per la música. Quin orgull de músics sou per a tots els castelloners i castelloneres, mostrar l’estima per la música lluny de casa, amb l’afecte no solament de ‘La Lira’, sinó de tot Castelló, és realment inspirador.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -