- PUBLICITAT -

 

El castelloner Donato Jiménez Benetó, de l’IES Vicente Gandia i alumne del professor de física Xavier Bonet Marcos formarà part de l’equip que representarà València en la Fase Nacional de les Olimpíades de física del 25 al 28 d’abril a Salamanca en haver guanyat el primer premi en la Fase Local de la província de València.

Les Olimpíades de Física a més d’una competició, és també una experiència formativa.

Després d’una prova de selecció inicial, es va formar un equip d’una vintena d’estudiants que van rebre un curs de física de 72 hores. Finalitzat aquest curs, es va realitzar la prova local per a triar els 6 classificats que, després de 12 h de formació addicional, poden participar en les Fases Nacionals i Donato Jiménez Benetó ha quedat el primer dels 6 seleccionats.

A les proves han optat alumnes matriculats en l’assignatura de física de 2n de Batxillerat en el curs 2018-19 i aquestes olimpíades tenen com a objectiu estimular l’estudi de la física entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i divulgar la física i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat.

Enhorabona Donato!

Redacció CN

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -