- PUBLICITAT -

 

El Castellonense juga la Copa del Rei a l’estar classificat el primer del grup III de Preferent, el ser els primers de grup ens dóna opció a jugar la prèvia de la Copa del Rei.

Es jugara a anada i tornada i si passem, ja jugarem un partit únic contra el guanyador de l’altra eliminatòria, donant accés a jugar contra equips de major categoria.

PUBLICITAT

El primer partit es jugara al camp de l’Almenà el dijous 08 d’octubre de 2020, a les 20.00 h, vespra de festa. L’aforament està limitat a un màxim de 400 persones i amb les següents mesures de seguretat.

Mascareta en tot el camp.
Presa de temperatura a l’entrada.
A les grades s’haurà de respectar en tot moment les distàncies assenyalades i no es permet fumar al recinte.
Eixida i entra separat per les diferents portes que tenim.

Donat que l’entrada és única, invitem al fet que es realitze des de les 19.30 h i així facilitar la tasca als que estaran a l’entrada realitzant la presa de dades.

La venda d’entrades es realitzarà des del dimecres a l’estanc d’Iñaki (enfront del caixabanc) al preu únic de 5 €. Una vegada venudes no es permetrà l’entrada al camp de més personal.

Sabem que és un poc especial el tema, però el protocol de la federació així ho marca i hem de ser molt estrictes en les mesures i evitar allò que tots no vulguem.

La Junta
Tots i totes som UD, però amb coneixement!!!

- PUBLICITAT -