- INFORMACIÓ -

 

El Dia dels Innocents és una tradició que se celebra el 28 de desembre en molts països llatins i entre ells Espanya.

PUBLICITAT

En aquest dia, les persones solen intercanviar bromes entre amics i familiars, i es fan acudits, bromes i notícies insòlites en la televisió, la ràdio i com no als periòdics.

Volem aclarir que Castelló Notícies és una publicació totalment independent, a més a més no rep cap ajuda institucional. Demanem disculpes a totes les persones que els haja molestat la broma en la qual hem celebrat aquest dia.


Innocentada…

Després de mesos d’intenses protestes i negociacions, el carrer La Sang tornarà a la seua direcció anterior. La decisió s’ha pres aquest matí i entrara en vigor el dia 1 de gener de 2023 després que un grup nombrós de veïnes i veïns es manifestaren fa uns dies en contra del canvi de direcció imposat per l’Ajuntament fa uns mesos.

La ciutadania castellonera contínuament a estat argumentant que el canvi de direcció havia causat problemes de trànsit i dificultats per a accedir a l’altra part del poble. A més, van afirmar que la mesura no havia tingut en compte les necessitats de la comunitat i havia sigut imposada sense consultar als afectats.

Finalment, després de diverses reunions i negociacions amb l’Ajuntament, es va acordar tornar a la direcció original del carrer La Sang. Una gran majoria de veïns i veïnes afectats pel canvi de direcció celebren la decisió i agraeixen a l’Ajuntament per atendre les seues demandes.

L’alcalde de Castelló, assenyalat que “és important escoltar les demandes de la comunitat i prendre decisions que beneficien a tots els castelloners i castelloneres del poble“. Va afegir que “l’Ajuntament treballarà de prop amb la ciutadania castellonera per a assegurar que la volta a l’adreça original siga un èxit i per a evitar problemes de trànsit en el futur“.

CN amb el Santoral i amb les tradicions.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací