- PUBLICITAT -

 

El Dia dels Innocents és una tradició que se celebra el 28 de desembre en molts països llatins i entre ells Espanya.

En aquest dia, les persones solen intercanviar bromes entre amics i familiars, i es fan acudits, bromes i notícies insòlites en la televisió, la ràdio i com no als periòdics.

Volem aclarir que Castelló Notícies és una publicació totalment independent, a més a més no rep cap ajuda institucional. Demanem disculpes a totes les persones que els haja molestat la broma en la qual hem celebrat aquest dia.

PUBLICITAT

Innocentada…

Després de mesos d’intenses protestes i negociacions, el carrer La Sang tornarà a la seua direcció anterior. La decisió s’ha pres aquest matí i entrara en vigor el dia 1 de gener de 2023 després que un grup nombrós de veïnes i veïns es manifestaren fa uns dies en contra del canvi de direcció imposat per l’Ajuntament fa uns mesos.

La ciutadania castellonera contínuament a estat argumentant que el canvi de direcció havia causat problemes de trànsit i dificultats per a accedir a l’altra part del poble. A més, van afirmar que la mesura no havia tingut en compte les necessitats de la comunitat i havia sigut imposada sense consultar als afectats.

Finalment, després de diverses reunions i negociacions amb l’Ajuntament, es va acordar tornar a la direcció original del carrer La Sang. Una gran majoria de veïns i veïnes afectats pel canvi de direcció celebren la decisió i agraeixen a l’Ajuntament per atendre les seues demandes.

L’alcalde de Castelló, assenyalat que “és important escoltar les demandes de la comunitat i prendre decisions que beneficien a tots els castelloners i castelloneres del poble“. Va afegir que “l’Ajuntament treballarà de prop amb la ciutadania castellonera per a assegurar que la volta a l’adreça original siga un èxit i per a evitar problemes de trànsit en el futur“.

CN amb el Santoral i amb les tradicions.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. El que va invertir passar per el carrer la sang direccio mestre fayos s’hauria de pillar el pard… amb el cierre al tancarse la cremallera de la bragueta.

Comments are closed.