- PUBLICITAT -

CN | Aida

El conegut Bar dels Jubilats, ubicat a l’avinguda de Cuba, 2, torna a obrir les portes per a tots i totes que vulguen gaudir d’una bona cuina i l’ambient acollidor. Després d’un temps tancat, el local reprén la seua activitat diària amb una nova gerència, a partir del pròxim diumenge 24 de març.

Amb un horari extens que va des de les 6 del matí fins al tancament després dels sopars, excepte els dimarts, que l’obertura es reprograma per a les 17.30 h, el Bar dels Jubilats s’adapta a les necessitats dels seus clients i clientes.

PUBLICITAT

Els clients podran gaudir d’una àmplia selecció de plats, com ara l’allipebre els dissabtes i la carrilada els diumenges per als esmorzars, a més dels tradicionals entrepans i tapes disponibles a qualsevol hora del dia.

Per a aquells interessats en fer una reserva de taula o obtenir més informació sobre l’establiment, poden contactar amb María José telefonant al 642 39 16 08.

Amb la seua oferta variada i l’atenció personalitzada, el Bar dels Jubilats pretén ser un punt de trobada per a tots els castelloners i castelloneres i visitants que busquen un espai amb un local i una àmplia terrassa, única i acollidora.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací