- PUBLICITAT -

 

Una gran majoria dels nostres lectors i lectores considera que les demandes de la societat civil haurien de ser tingudes en compte per part dels polítics a l’hora de prendre decisions. Així es desprén dels resultats de l’enquesta realitzada recentment per aquest digital, en la qual un 95,55% dels participants han contestat afirmativament a la pregunta.

PUBLICITAT

Aquesta elevada xifra reflecteix una demanda clara per part de la societat civil d’un major protagonisme en el procés polític, ja que consideren que les decisions que es prenen haurien de tenir en compte les seues demandes i necessitats. D’altra banda, només un 3,24% dels participants han contestat negativament a la mateixa pregunta, indicant que no consideren que les demandes de la societat civil haurien de ser tingudes en compte per part dels polítics.

Això posa en relleu la importància de la participació ciutadana en el procés polític i la necessitat d’establir mecanismes que permeten una interlocució fluida entre els ciutadans i els seus representants polítics. Les demandes de la societat civil són fonamentals per a la presa de decisions o rectificacions polítiques i aquesta enquesta posa de manifest que la gran majoria ho té ben clar.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací