- INFORMACIÓ -

 

El dijous passat la Comunitat Educativa del Col·legi Hernández va commemorar el 9 d’Octubre. Tot i l’alerta sanitària, el centre no va voler obviar el dia de les valencianes i els valencians i va retre, un any més, el seu xicotet homenatge encara que, aquest any, ho va fer a porta tancada.

PUBLICITAT

L’alumnat de 4t de l’ESO va dur a terme una representació que ens situava històricament al segle XIII i recollia molts moments èpics de la nostra història: des de l’entrada de les tropes de Jaume I, la batalla i la rendició, fins al lliurament de la clau de la ciutat i els drets de la conquesta.

La celebració d’aquest any va estar marcada per la pandèmia i, en compliment de les mesures higienicosanitàries indicades per Conselleria, es va haver de suspendre la ja tradicional cercavila pels voltants del centre, i es van haver de fer diversos passes de la representació adreçats als diferents cicles educatius. Tot per tal d’evitar les aglomeracions al pati, mantenir la distància interpersonal i poder gaudir de l’espectacle amb tota seguretat. A més, tant els espectadors com els actors participaren en l’acte amb la convenient mascareta.

L’objectiu d’aquesta activitat, a banda de celebrar aquesta data històrica tan importat, va ser normalitzar en la mesura del possible la situació actual i demostrar que han de continuar realitzant-se les activitats escolars tot i haver-les d’adaptar a les noves circumstàncies.

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -