- PUBLICITAT -

 

Segons una enquesta recentment realitzada per a obtenir l’opinió de la ciutadania sobre les pròximes eleccions municipals de Castelló, la majoria dels enquestats no creu que l’actual formació política puga mantenir la majoria absoluta.

Això es dedueix del fet que el 89,31% dels enquestats han respost “no” a la pregunta “Atenint-nos a l’històric de resultats des de 1999 creus que es revalidarà la majoria absoluta?”. Només el 8,40 % dels enquestats han respost “sí” a la mateixa pregunta i el 2,29 % no han sabut o no han volgut respondre.

PUBLICITAT

És interessant destacar que els resultats electorals a Castelló des de 1999 mostren que mai s’ha repetit una majoria absoluta consecutiva, el que pot explicar per què la majoria dels enquestats no creuen que això passe a les eleccions municipals del 28-M. Els ciutadans i ciutadanes de Castelló estan clarament interessats a saber què passarà amb la composició de l’Ajuntament després dels comicis de maig i aquesta enquesta proporciona una visió de l’opinió dels lectors i lectores de CN sobre aquest tema.

- PUBLICITAT -