- PUBLICITAT -

 

El certamen literari Castellum Ripae 2023 es convocarà en breu

L’Ajuntament de Castelló i Edicions del Bullent estan treballant per convocar en properes dates els premis Castellum Ripae 2023.

La dotació del premi de narrativa Soler i Estruch serà de 5.000 € i el Premi de no ficció Infantil “Mª Dolores Català Amoròs”  de 1.500 €.

PUBLICITAT

Dins d’aquests, Edicions del Bullent Publicarà l’obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa i del Premi de no ficció Infantil Mª Dolores Català Amoròs.

A l’igual que els anys anteriors les obres poden presentar obres per correu electrònic en format word  (.doc) o en paper; al Premi Soler i Estruch i al Premi Mª Dolores Català Amorós l’extensió serà de 80 a 250 i de 10 a 15 fulls per una sola cara respectivament.

El termini per presentar els originals serà fins el 3 de juliol de 2023 i el veredicte se sabrà el 8 de setembre.

Fotos: Premis 2022

L’any passat, el premi Soler i Estruch va ser per a  “La nova mestra”, de Carme Cardona, una novel·la de terror que té per protagonista una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot… Un destí inquietant, una novel·la que no deixa indiferent.

D’altra banda, el Premi de no ficció Infantil Mª Dolores Català Amoròs va ser per a “Agricultura per a gent curiosa”, de Maria Josepa Payà. Amb el convenciment que l’alimentació és l’acte humà que més influència té en el nostre entorn, el llibre tracta d’ajudar a prendre consciència sobre l’origen d’allò que les famílies posen als seus plats cada dia.

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure a  certamencastellumripae@gmail.com

Edicions del Bullent

Font de la informació: bullent.blogspot.com

- PUBLICITAT -