- PUBLICITAT -

 

El passat cap de setmana es va celebrar a Xeraco el campionat autonòmic modalitat Solodance de les categories Cadet, Juvenil, Junior i Sénior on el club de Castelló participava amb quatre representants.

Jimena Cervera i Naia Mateu en la categoria cadet i Mireia Montilla i Claudia Bailén en categoria Juvenil.

PUBLICITAT

De nou Jimena Cervera i Mireia Montilla revalidaren el títol de campiona autonòmica que ja aconseguiren la passada temporada i Claudia Bailén tornà a assegurar la segona posició també aconseguida la passada temporada però esta vegada les tres competint en una categoria superior.

Naia Mateu aconseguia classificar-se en la posició número 11 en el seu primer any de cadet.

Després d’estos magnífics resultats Jimena, Mireia i Claudia queden classificades per a disputar el campionat nacional.

Amb elles tres ja són set els títols aconseguits en els autonòmics esta temporada, en quatre categories diferents, i huit les patinadores del club de Castelló classificades per disputar el nacional.

Enhorabona a totes elles pel gran treball i esforç que realitzen cada dia.

Ara, mentre preparen el campionat nacional, Mireia i la seua entrenadora Iris Espert fan maletes i volen cap a Trieste per disputar esta setmana la Copa del Món amb la selecció espanyola de patinatge artístic.

Força i a per totes, guerreres.

Orgull de club que torna a col·locar Castelló en el més alt a nivell autonòmic i porta el nom del poble fora de les nostres fronteres.

- PUBLICITAT -