- PUBLICITAT -

 

El passat cap de setmana es va celebrar a Alacant i organitzat pel club atlètic Montemar, l’últim campionat classificatori a l’autonòmic en modalitat solodance categoria, cadet, júnior i sènior.

Deu representants del club varen participar aconseguint magnífics resultats.

PUBLICITAT

Jimena Cervera Guerras es va proclamar campiona i Meritxell Carrascosa Campos tercera classificada en categoria cadet. Carlota Climent va assolir la cinquena posició, Naia Mateu la Sexta, Belén Furió onzena, Vera Sánchez-elvira la posició 25, Alba Gilabert la 29 i Aitana Martí la número 30 d’una llarga llista de quasi 50 participants.

D’altra banda, en categoria junior, Mireia Montilla Sánchez es va alçar amb la primera posició, seguida de Clàudia Bailèn Ferrer que va obtenir la plata.

Jimena, Meritxell, Carlota, Naia, Belén, Mireia i Claudia es preparen ara per a disputar el campionat autonòmic on es decidirà qui serà les representants de la Comunitat Valenciana al nacional.

Molt bona feina, a continuar així, és un luxe tenir al nostre poble un col·lectiu tan premiat, enhorabona a totes i tots que eu fan possible.

- PUBLICITAT -