- PUBLICITAT -

 

José Vicente Llopis Alcover i Jose Ramón Mascarós Lorente, estan preparant-se per a participar en el pròxim Campionat del Món de trineu tirat per gossos en la seua XVIII edició, aquest se celebrarà entre els dies 29 de Gener i 2 de Febrer del 2019 a la localitat francesa de Bessans/ Bonavia- Montblanc Alps Francesos.

Competiran en la categoria il·limitada, per tant podran ajudar-se d’un màxim de 12 gossos, la prova consisteix en superar 24 quilòmetres diaris durant 3 dies a temperatures estimades entre 15 i 20 graus sota zero, unes temperatures molt fredes, tant que el mercuri  necessita dos dígits per a mostrar-se.

PUBLICITAT

Competiran amb gossos de la seua propietat, de la raça ‘Alascanos’ d’edat entre 3 i 8 anys criats a Castelló i entrenats a la serra d’Énguera, als paratges de Navalón, d’on estan tretes les fotografies que acompanyen aquest article.

Paratges de Navalón

El paper a desenvolupar per tots dos participants serà ben diferent, ja que competirà en la pista guiant i acompanyant el trineu José Vte. Llopis, mentre que J.R. Mascarós, recent Campió d’Espanya en la categoria de DR4 per circumstàncies de calendari no va poder classificar-se per a competir en aquest campionat.

Aquest projecte que realitzaran José Vte. i José Ramón és la recompensa de mols anys d’esforç d’entrenar i competir amb els seus gossos, però no sols de treball i esforç es pot arribar a aquest nivell, també fa falta l’altre tipus de suport, si pots ajudar a què aquests dos grans esportistes porten el nom de Castelló a un campionat del món pots contactar amb José Vte. Llopis al telèfon 610 988 296.

Sols ens queda desitjar-los que tinguen una bona preparació i la millor de les sorts a tots dos i força, salut i cura per als animals amb els quals hi van a participar.

Picant ací podeu veure totes les fotos de l’entrenament de Llopis a Navalón.

Valerià Benetó i Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -