- INFORMACIÓ -

 

Èxit del cor en la interpretació de les nadales i èxit pel nombrós públic assistent al concert oferit pel Cor de Jubilats | vídeo i galeria |


Vídeo complet del concert

PUBLICITAT

El passat divendres 30 de desembre de 2022 el Cor dels Jubilats i Pensionistes de Castelló va oferir un extraordinari concert especial de Nadal, el Cor de Jubilats, va estar dirigit magistralment com és habitual per Miguel Pons García i el lloc escollit va ser l’Església de Castelló.

Va ser un plaer acudir a aquest concert de nadales! Enguany, el cor va presentar una varietat de cançons nadalenques tradicionals i modernes, aquest ja s’ha convertit amb el concert tradicional anual de Nadal.

Els nombrós públic assistent va gaudir de nadales en valencià, espanyol, anglès i altres idiomes, en alguna d’elles van convidar al públic a cantar amb elles, fent que aquest concert i temps nadalenc siga encara més especial.

Aquest concert va ser l’oportunitat perfecta per a reunir-se amb amics i familiars, cantar i celebrar Nadal.

Cal ressaltar, que un any més aquest concert té una part solidària i aquesta vegada els donatius que s’aportaren a l’entrada han estat a benefici de l’Associació contra el càncer de Castelló.

Com sempre felicitem el Cor per la seua tasca solidària i volem encoratjar-los perquè continuen fent-nos gaudir de la bona música nadalenca!

Des del Cor donen les gràcies a totes i a tots els assistents per la seua presència i solidaritat!

Per a veure l’àlbum complet de Joanjo Puertos piqueu ací.

Concert de Nadales – Cor de Jubilats de Castelló – 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -