- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

El poble de Castelló es prepara per a acollir aquest dissabte, 12 d’agost, dos esdeveniments esportius destacats del món ciclístic. Els aficionats a les dues rodes estan d’enhorabona, ja que podran gaudir d’una jornada plena d’emocions i alta competició amb les proves ‘La Navelina CRI‘ i el ‘Trofeu de Festes CRI‘.

Fotos d’arxiu!!!

La jornada començarà de bon matí amb ‘La Navelina CRI, programada per a les 9.30 h. Aquesta competició forma part del ‘Challenge Comunitat Valenciana Femenines Ruta AON 2023′, i es desenvoluparà a través d’un recorregut de 8,250 km. Els ciclistes travessaran llocs emblemàtics com els motors, el Castellet, la Font Amarga, Font de Poveda i la Utxera. Tant l’eixida com l’arribada d’aquesta prova tindrà lloc al Polígon Industrial ‘El Pla’ de Castelló.

A la vesprada, a partir de les 19.30 h, serà el torn del ‘Trofeu de Festes CRI. Aquesta prova és dirigida a les Escoles de Ciclisme i constarà d’un recorregut d’1 km, també amb punt d’eixida i arribada al Polígon Industrial ‘El Pla’ de Castelló.

Els organitzadors de l’esdeveniment conviden a tota la ciutadania i amants del ciclisme a ser part d’aquesta jornada esportiva i animar als participants que donaran el millor de si mateixos en cada pedalada.

Sense dubte, serà un dissabte on l’adrenalina, l’esforç i la passió pel ciclisme es donaran la mà a Castelló. No us ho perdeu!

- PUBLICITAT -