- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim divendres 31 de maig, a les 18.00 h, el pati de la Biblioteca es convertirà en un espai màgic per a tots els xiquets i xiquetes amb el contacontes anomenat “Amb el cap puc”. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Castelló, de segur que sera una vesprada plena de diversió i aprenentatge.

“Amb el cap puc” és més que un simple contacontes; és una oportunitat per als més menuts i menudes de la casa d’endinsar-se en un món d’imaginació i creativitat. Aquest art de contar històries sempre crida l’atenció dels xiquets i xiquetes i els transporta a aventures fascinants.

El pati de la Biblioteca, amb el seu ambient acollidor i natural, és l’escenari perfecte per a aquesta activitat. Els assistents podran gaudir del contacontes en un entorn segur i agradable, fomentant així l’estima per la lectura i la cultura des de la infància.

PUBLICITAT

No perdeu l’oportunitat de viure aquesta experiència enriquidora amb els vostres fills. Divendres a les 18.00 h, “Amb el cap puc” us espera per a fer-vos somiar despert i demostrar que amb la imaginació, tot és possible.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací