- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida

Davant del malestar expressat per alguns veïns i veïnes de Castelló, els Festers de Santa Bàrbara desitgem oferir les nostres sinceres disculpes per la disparada anticipada de la mascletà el passat diumenge, 3 de desembre. Entenem la importància de mantenir els horaris establerts per assegurar una experiència positiva per a tots els assistents. Agraïm la vostra comprensió i assegurem que prendrem les mesures necessàries per a evitar que aquesta situació es repetesca en el futur.

PUBLICITAT

Reconeixem que aquest incident no és una excusa, tot i que volem destacar que la nostra veïna, Emilia Chordà Alandes, va fer un gran esforç motivada per la seua devoció a Santa Bàrbara. Amb els seus 94 anys, Emilia va acudir al lloc de la disparada, i el festers la van convidar a encendre la mascletà, un acte que consideràvem un gest d’apreciació a la persona més gran del Calvari, profundament lligada a la nostra festa. En el procés d’aquests esdeveniments, lamentablement no vam ser conscients que encara no era l’hora programada.

Emilia Chordà Alandes – Foto: Marta Escalera Gilabert

Volem expressar el nostre pesar pel fet ocorregut mentre al mateix temps volem expressar el nostre profund agraïment a Emilia Chordà Alandes per la seua devoció a Santa Bàrbara. La seua participació i dedicació a la festa són inestimables, i reconeixem el seu esforç amb gratitud. Aprendrem d’aquest episodi per garantir que les celebracions futures es desenvolupen sense interrupcions i continuarem valorant la contribució vital de tots els membres de la comunitat a la nostra estimada festa de Santa Bàrbara.

- PUBLICITAT -