- PUBLICITAT -

CN | Aida

La importància de l’educació inclusiva en els centres educatius ha pres una gran rellevància en els últims temps. Amb l’objectiu de donar llum a aquest tema, Marian Suay, destacada psicòloga i formadora de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAMPA), oferirà una formació en profunditat.

La sessió tindrà lloc a les 18.00 h del dimecres 29 de novembre, brindant una oportunitat única per a tots aquells interessats en comprendre i aplicar els principis de l’educació inclusiva. Suay, amb la seua experiència i coneixement, abordarà qüestions rellevants sobre com garantir que tots els xiquets i xiquetes tinguen igualtat d’oportunitats a l’entorn educatiu, sense distinció de gènere, raça o capacitats diferents.

Els socis de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AFA) gaudiran de l’entrada gratuïta, mentre que els no socis podran accedir a aquesta sessió tan enriquidora fent un donatiu de 2 €. És una oportunitat per a la comunitat educativa i els pares d’estudiants de conéixer i debatre sobre les pràctiques inclusives que poden millorar l’experiència educativa dels seus fills i filles.

Per a aquells que necessiten supervisió per als seus fills durant la formació, l’organització posa a la vostra disposició un servei gratuït de monitors. Les inscripcions per a aquest servei es poden realitzar fins al dilluns 27 mitjançant el següent enllaç: Clica ací per la inscripció.

No perdeu l’oportunitat de participar en aquesta sessió educativa fonamental. Us esperem dimecres per aprendre i compartir perspectives sobre l’educació inclusiva.

- PUBLICITAT -