- PUBLICITAT -

 

Ahir ja tinguérem un primer tast i tot indica que hui les tronades seran més generals i intenses.

Tenim avís groc per pluges intenses, per tronades i possibilitat de pedra a bona part del nord i del centre, però no descarte que les tronades puguen arribar amb activitat a punts de la costa i del sud.

PUBLICITAT

Allà cap al migdia ja podran escoltar-se els primers trons i registrar-se els primers ruixats al nord. Sempre més probables a les zones de muntanya del centre i de l’interior de Castelló, però algun nucli de tempesta podrà afectar també la mateixa línia de costa.

De vesprada les tronades podran estar actives a la major part del territori i a poqueta nit la inestabilitat anirà a menys de nord a sud.

Les temperatures tendiran a baixar allà on ploga, però fins eixe moment el dia encara serà ben calorós.

Demà divendres el panorama serà ben semblant, perquè durant el matí tindrem alternança de núvols i clars, però tots els models donen pluges i tronades de vesprada i en molts casos allargant-se durant la nit i la matinada.

Les temperatures mostraran clara tendència a baixar. El mercuri marcarà valors per davall dels 30 graus a molts observatoris (i això fa molt de temps que no passa).

Per al cap de setmana les previsions baixen la probabilitat de ruixats i tronades deixant-les dissabte restringides al nord i a l’interior, mentre que a la costa només arribaran les encluses dels núvols de tempesta.

Diumenge farà més sol i calor, i només a última hora de la vesprada els núvols de tempesta que descarregaran al centre de la península podran acostar-se a les zones més interiors del País Valencià.

Dilluns començarem la setmana amb sol de matí, però de vesprada tot indica que també haurem d’estar atents a les tronades.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -