- PUBLICITAT -

 

Ahir, dimarts tres d’abril, en el marc de la Setmana Cultural, hem celebrat el Dia dels Iaios al col·legi Sant Domènech.

El Dia dels Iaios és un espai de convivència intergeneracional entre els nets i els avis, una tradició del Sant Domènech on reivindiquem la rellevant figura del iaio i de la iaia per als nets, així com el seu paper en la societat.

PUBLICITAT

Per a celebrar-lo, ens ha visitat el Cor de Jubilats i Jubilades de Castelló, el qual ha tingut el gust d’oferir-nos un concert davant d’un públic molt atent i agraït.

Després, tots famolencs, avis i nets han gaudit d’un copiós esmorzaret per gentilesa de l’AMPA en què s’han menjat la mona pasquera i el xocolate de rigor —i és més, més d’un i d’una n’han repetit, així que tots tranquils, perquè ningú s’ha quedat amb fam—.

Perquè no faltara res de bo en la seua festa, a continuació, grans i xiquets han ballat junts al pati del col·le Sant Domènech el que no està escrit, posant de manifest que els nostres majors tenen la mateixa marxa i ritme que els seus nets.

D’altra banda, s’han organitzat diverses activitats per a tothom, com ara la visita d’El Gran Jordiet, qui ha delectat els xiquets i xiquetes de 1r i 2n de Primària amb la seua coneguda habilitat com a contacontes.

Així doncs, el Dia dels Iaios ha estat tot un èxit, i la comunitat escolar del Sant Domènech ha demostrat, un any més, que els valors familiars i la diversió formen un binomi molt apreciat per les famílies.

Gràcies als iaios i iaies per compartir aquesta entranyable jornada lúdica en família. L’any que ve, més i millor. Us esperem de nou!

- PUBLICITAT -