- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Des de l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló amb la col·laboració de la Cooperativa del Camp de Vilanova de Castelló han iniciat una campanya per agrair a tots els pares castelloners la seua implicació amb el comerç i serveis de Castelló.

PUBLICITAT

La campanya anomenada ‘Dia del Pare, per a l’ACC el protagonista, eres TU’ es realitzarà el divendres dia 18 d’abril de 2022, amb la qual pretenen ‘animar’ els castelloners i castelloneres a fer les compres al comerç i serveis locals.

En aquesta ocasió, el col·lectiu castelloner donarà un detall patrocinat per la Cooperativa del Camp de Castelló a les 7 primeres pares que entren a un comerç que pertanyen a l’ACC (baix podeu consultar el llistat de comerços i serveis de l’ACC) i realitzen una compra, consumició o demanden un servei.

La campanya té com a principal objectiu fer un xicotet homenatge i reconeixement a tots els pares castelloners i agrair la seua atenció i confiança que depositen amb els nostres serveis i comerços.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats promogudes pel col·lectiu amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans/es, als/les quals pretenen agrair la seua fidelitat mitjançant aquestes iniciatives comercials, la campanya també té el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

- PUBLICITAT -