- PUBLICITAT -

 

Des de l’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló hem iniciat una campanya per agrair a totes les mares castelloneres la seua implicació amb el comerç i serveis de Castelló.

La campanya anomenada ‘Dia de la Mare, regala comerç local’, amb la qual pretenen ‘animar’ els castelloners i castelloneres a fer les compres al comerç i serveis locals.

PUBLICITAT

La campanya té com a principal objectiu fer un xicotet homenatge i reconeixement a totes les mares castelloneres i agrair la seua atenció i confiança que depositen amb els nostres serveis i comerços.

Aquesta acció s’emmarca dins de les activitats promogudes pel col·lectiu amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans/es, als/les quals pretenen agrair la seua fidelitat mitjançant aquestes iniciatives comercials, la campanya també té el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló, Unió Gremial i Nou Gremial, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, fomentar la compra de productes i serveis en establiments locals i conscienciar la societat sobre la importància de mantenir viu el teixit comercial dels nostres pobles.

ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló

- PUBLICITAT -