- PUBLICITAT -

CN | Foto Fòrum Castelló

En una immersió única al món de la fotografia alternativa, Foto Fòrum Castelló vos convida al nostre pròxim taller de cianotípia a Castelló. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper diumenge, 26 de novembre, a les nostres instal·lacions al carrer Major, serà una oportunitat excepcional per explorar i aprendre sobre aquesta antiga i fascinant tècnica fotogràfica.

Art de la Cianotípia

La cianotípia és una tècnica del segle XIX que utilitza productes químics fotosensibles per crear imatges blaves úniques. Originària de la paraula grega “cyanos” (blau fosc), aquesta tècnica captura l’essència artística del passat i ofereix una manera única de plasmar imatges.

De 10 a 12 del matí, ens submergirem en la història de la cianotípia i guiar-vos a través del procés de creació de les vostres pròpies impressions úniques. Foto Fòrum Castelló és el lloc perfecte per a aquesta experiència, oferint un espai inspirador per a la creativitat i la connexió amb altres amants de la fotografia.

Art de la Cianotípia

Les vostres creacions cianotípiques capturaran la delicadesa de les ombres blaves en un fons blanc pur, creant un efecte artístic i vintage. Aquest taller no només és una oportunitat per aprofundir els vostres coneixements en la història de la fotografia, sinó també per expressar la vostra creativitat i crear veritables obres d’art.

PUBLICITAT

Per als no socis, la inscripció és de només 10 euros. Per participar, només cal que envieu un correu a fotoforumcastello@gmail.com per reservar la vostra plaça. No deixeu passar aquesta oportunitat única de descobrir l’art de la cianotípia. Us animem a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada d’aprenentatge i creació. Esperem veure-vos a Foto Fòrum Castelló!

Informació de contacte: fotoforumcastello@gmail.com

Art de la Cianotípia

#Cianotípia #FotografiaCreativa #TallerFotografia #Castelló #FotoFòrumCastelló

- PUBLICITAT -