- IFORMACIÓ -

 

Continua la cerca del desaparegut de l’home de 78 anys i es demana la col·laboració ciutadana

PUBLICITAT

Des de l’Ajuntament de Castelló es vol informar que tots aquells que puguen col·laborar en la cerca d’Abelardo Santos demà a les 8.00h del mati estiguen a la porta de la llar dels jubilats de Castelló, ubicat a l’Avinguda de Cuba, des d’allí la Guàrdia Civil i la Policia Local de Castelló organitzaran grups de voluntaris.

En aquests moments continua la cerca d’Abelardo i estaran durant tota la nit, grups de Policia Local tant de Castelló com de pobles del voltant, Guàrdia Civil, Protecció Civil i la unitat canina dels Bombers. Demà de matí de no aparèixer a més dels voluntaris també s’incorporaran noves unitats de cerca, el Seprona serà una d’elles.

En cas que es trobara aquesta nit demà abans de les 8.00h hores faríem un comunicat.

Agraïm a la ciutadania les mostres de col·laboració en la cerca rebudes aquesta vesprada així com el gran esforç que estan fent tots els equips implicats.

Òscar Noguera


Informació d’aquesta vesprada a les 16.15h.

Desaparegut de la llar dels Jubilats de Castelló un home de 78 anys, es demana la col·laboració ciutadana

La Policia Local de Castelló conjuntament amb la Guàrdia Civil busquen a Castelló i al seu terme un home de 78 anys desaparegut a la llar dels Jubilats de Castelló, és membre de l’associació d’Alzheimer i veí de Rafelguaraf.

S’activa la cerca d’Abelardo Santos Díaz, el parador del qual es desconeix des de hui dimarts 8 de gener de 2018 a les 14.00h. Abelardo té una altura d’1,70m aproximadament, de complexió prima, vestit amb pantalons de xandall gris, jaqueta blau obscur i gorra marró.

Es prega que si el veuen es posen en contacte amb:

Policia Local
607 847 844

Guàrdia Civil
112 o 062

Policia Local de Castelló

- PUBLICITAT -