- PUBLICITAT -

 

Novembre 20: coronant la rutina

 

Va notant-se a la producció, els nostres àlbums manquen d’activitats esportives i culturals, tan arrelades a Castelló que les trobem a faltar, com les festes i totes les activitats suspeses per la maleïda pandèmia.

Dic açò perquè mereix destacar-se, la incorporació a l’àlbum d’aquest mes, i en companyia dels ja habituals ‘bitxets‘, dues mostres del bategar cultural que no està mort, però sí funcionat sota mínims, El Club de lectura i unes fotos, a rel d’una col·laboració amb la “veu” per excel·lència del nostre poble, junt a les cabres del Castellet, el tord etc. i la pluja tan impulsiva quan vol, tan desitjada de vegades, tan necessària sempre.

PUBLICITAT

Incloent per aquest novembre de Corona una sèrie completa d’una garsa blanca que se’m va arrimar com mai i va fer tota l’acció de buscar, pescar, preparar-se l’aliment i menjar-se’l, tan amablement que, ho confesse, la veia evolucionant, però no apreciava res i no ho vaig saber fins arribar a casa, doncs és tanta la rapidesa de les accions que el nostre ull no està preparat, i tot el detall el podem apreciar ara en el nostre mòbil o a l’ordinador a casa, còmodament, com el nostre Martinet hi està a la seua canya.

Valerià Benetó

- PUBLICITAT -