- PUBLICITAT -

 

Novembre 20: coronant la rutina

 

Va notant-se a la producció, els nostres àlbums manquen d’activitats esportives i culturals, tan arrelades a Castelló que les trobem a faltar, com les festes i totes les activitats suspeses per la maleïda pandèmia.

PUBLICITAT

Dic açò perquè mereix destacar-se, la incorporació a l’àlbum d’aquest mes, i en companyia dels ja habituals ‘bitxets‘, dues mostres del bategar cultural que no està mort, però sí funcionat sota mínims, El Club de lectura i unes fotos, a rel d’una col·laboració amb la “veu” per excel·lència del nostre poble, junt a les cabres del Castellet, el tord etc. i la pluja tan impulsiva quan vol, tan desitjada de vegades, tan necessària sempre.

Incloent per aquest novembre de Corona una sèrie completa d’una garsa blanca que se’m va arrimar com mai i va fer tota l’acció de buscar, pescar, preparar-se l’aliment i menjar-se’l, tan amablement que, ho confesse, la veia evolucionant, però no apreciava res i no ho vaig saber fins arribar a casa, doncs és tanta la rapidesa de les accions que el nostre ull no està preparat, i tot el detall el podem apreciar ara en el nostre mòbil o a l’ordinador a casa, còmodament, com el nostre Martinet hi està a la seua canya.

Valerià Benetó

- PUBLICITAT -