- INFORMACIÓ -

 

Tot seria normal, vint fotos més, sobretot de natura, però al meu entendre, totes i cadascuna d’elles aporten al fotògraf una satisfacció difícil d’entendre, però molt gratificant.

PUBLICITAT

Que ja vos he mostrat mussols, blavets, caderneres i tot el que ha tingut a bé entrar en el meu objectiu, sí, ja ho sé, però entre nosaltres, no és una satisfacció rebre les mirades dels ‘mussolets‘ cansats de tota la nit de treball?.

O captar el colorit del ‘matinet‘ lluint-se en la rama d’un taronger amb les branques seques, resplendent un, mentre que l’altre intenta menjar-se un peix més gran que ell, i no va poder, o l’àguila venint a posar-se a la branca de l’arbre on jo em trobava, l’agró roig planejant, un privilegi i la cadernera, sempre digna de veure…

Però tres són, malgrat el que hem destacat els protagonistes d’aquest mes, el nerviós esquirol i un cobdiciat i dificultós Oriol que segur el mes que ve també ens apareixerà, i un arc de Sant Martí com portat expressament a la porta de casa.

Espere que vos agradaren!!

Valerià Benetó

Des del meu objectiu, juliol 2020

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. No Javier, no claves la pata per preguntar, però de moment no necessite GPS, tot els bitxets són de Castelló.

  2. No sé si clave la pata però una cosa que crec que falta és el lloc on està feta la foto, la comarca, el poble, perquè supose que molts d’estos animalets no són del terme de Castelló… NO?

Comments are closed.