INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Tot és diferent, en aquest període anomenat ‘nova normalitat’, viure és diferent, ara apreciem més, i de quina forma!, saludar-nos, sí, hi ha qui ho ha pronosticat, ens farem com els japonesos, o com tots aquells de costums més ‘recatades que la nostra que de per sí és més extravertida, sensorial i més humana.

Imatge de la gravació del vídeo

Si entre els més arrimats quasi han desaparegut, si hem contingut les efusions i les mostres d’estima, tot en tribut al distanciament social imposat per la Covid 19, com ens hem de reunir, per assajar, per preparar-nos i poder davant de vosaltres actuar? Si un problema és el local on assajar, més encara és el temor, viure preocupats, si la pandèmia està impedint-nos fer vida normal, intentarem que no ens guanye la partida, si el problema és no fer el que hem fet sempre, no tenim altra més, que canviar, i clar que sí!, hem d’aparentar normalitat.

Imatge de la gravació del vídeo

I com un acte més del Cor, així ens ho hem agafat, i hem preparat aquest vídeo, com una gustosa i obligada activitat.

Hem parlat amb qui ens podrien ajudar, hem construït un guió i l’hem desenvolupat, estudiat i assajat, i un bon dia, començant un poc nerviosos l’hem gravat.

PUBLICITAT
Imatge de la gravació del vídeo

Són temps de pandèmia, i açò és el que podem fer i no hem de claudicar, i vos ho oferim com a prova que al Cor encara li batega el cor, que tenim ganes de fer coses, i que torne la verdadera normalitat, i com que ara no és possible, vaja açò per a tots vostés, esperant veure’ns prompte on toca, dalt o baix de l’escenari nosaltres allí estarem.

Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló

Fotos de com es va fer el vídeo de la pandèmia Cor dels Jubilats de Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací