- PUBLICITAT -

 

Tot és diferent, en aquest període anomenat ‘nova normalitat’, viure és diferent, ara apreciem més, i de quina forma!, saludar-nos, sí, hi ha qui ho ha pronosticat, ens farem com els japonesos, o com tots aquells de costums més ‘recatades que la nostra que de per sí és més extravertida, sensorial i més humana.

Imatge de la gravació del vídeo

Si entre els més arrimats quasi han desaparegut, si hem contingut les efusions i les mostres d’estima, tot en tribut al distanciament social imposat per la Covid 19, com ens hem de reunir, per assajar, per preparar-nos i poder davant de vosaltres actuar? Si un problema és el local on assajar, més encara és el temor, viure preocupats, si la pandèmia està impedint-nos fer vida normal, intentarem que no ens guanye la partida, si el problema és no fer el que hem fet sempre, no tenim altra més, que canviar, i clar que sí!, hem d’aparentar normalitat.

Imatge de la gravació del vídeo

I com un acte més del Cor, així ens ho hem agafat, i hem preparat aquest vídeo, com una gustosa i obligada activitat.

PUBLICITAT

Hem parlat amb qui ens podrien ajudar, hem construït un guió i l’hem desenvolupat, estudiat i assajat, i un bon dia, començant un poc nerviosos l’hem gravat.

Imatge de la gravació del vídeo

Són temps de pandèmia, i açò és el que podem fer i no hem de claudicar, i vos ho oferim com a prova que al Cor encara li batega el cor, que tenim ganes de fer coses, i que torne la verdadera normalitat, i com que ara no és possible, vaja açò per a tots vostés, esperant veure’ns prompte on toca, dalt o baix de l’escenari nosaltres allí estarem.

Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló

Fotos de com es va fer el vídeo de la pandèmia Cor dels Jubilats de Castelló

Com es va fer el vídeo de la pandèmia Cor dels Jubilats de Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

 

- PUBLICITAT -