- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

 

Com ja és habitual per aquestes dates, el passat divendres 31 de maig va tindre lloc al teatre Ideal el festival de fi de curs de l’Associació Cultural Bojos per la Dansa, la coreografia direcció i presentació de l’acte va ser a càrrec de la professora de dansa Eli Sanchis, durant tot l’espectacle es va poder gaudir dels excel·lents resultats de treball i esforç de tots els i les alumnes de l’escola, el Teatre Ideal estava de gom a gom.

PUBLICITAT

A l’espectacle, anomenat ‘Hi havia una vegada…’ van participar al voltant de cent alumnes que formen l’associació i comptaren amb la col·laboració especial de Fede Martínez.

En aquesta ocasió, el festival va estar dedicat a recordar els inicis i el recorregut fins a hui de l’Associació Bojos per la Dansa, així els assistents van poder gaudir una estona d’algunes coreografies representades en cada fi de curs durant els últims 10 anys.

L’Associació Cultural Bojos per la Dansa va ser creada en 2009 amb la finalitat de donar a conèixer el món de la dansa i encaminar professionalment els i les alumnes que vulguen dedicar-se a aquesta disciplina.

A l’escola, dirigida per la seua professora Eli Sanchis, s’imparteixen :

Dansa clàssica (a partir de 4 anys)

Dansa Espanyola (a partir de 8 anys)

Dansa per a adults.

Els pots trobar a la plaça l’Ermita nº 7 (antic centre ocupacional) i pots contactar telefonant al 676 808 717.

Bojos per la dansa col·labora regularment amb l’Ajuntament de Castelló participant en activitats musicals, festives i culturals.

Picant damunt del nom podreu gaudir de totes les fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Redacció CN

Bojos per la Dansa amb ‘Hi havia una vegada…’ Castelló – 2019

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -