- PUBLICITAT -

No tardaran a imposar-se el sol i el ponent

CN | Jordi Payà

De l’oratge és difícil estar segur al cent per cent… sobretot a l’hora de fer previsions, però vos puc assegurar que hem deixat enrere l’última DANA de l’estiu perquè al davant tenim dies d’oratge estable i no es veu cap canvi important ni a curt ni a mitjà termini.

No tardaran a desfer-se els núvols i en desaparéixer les poques pluges que a primera hora encara podran afectar de forma irregular el País Valencià perquè el ponent s’encarregarà d’empentar-les cap a l’est. Acabarà imposant-se el sol per tot arreu i pujant les temperatures al voltant o per damunt dels 30 graus a la costa.

PUBLICITAT

Dijous serà un dia marcat pel ponent i pel sol fins que de vesprada ens travesse una franja de núvols un poc més compacta deixant ruixats dèbils al nord i per l’interior.

La matinada de dijous a divendres el vent girarà a mestral i notarem com l’ambient refresca bona cosa. A nord es deixarà sentir fort i moderat al sud accentuant la sensació de fresca.

La nit de divendres a dissabte serà de les més fresques d’aquest estiu just per donar la benvinguda oficial a la tardor a les 8.50 h, però en calmar el vent farà bona hora a migdia, i diumenge tancarem el primer cap de setmana de la tardor amb oratge estable, ambient fresc a la nit i temperatures més altes a migdia.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -