- PUBLICITAT -

 

David Monar es proclama subcampió d’Espanya i medalla de plata de freestyle júnior en la modalitat de bot.

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d’Espanya de freestyle júnior i sènior femení i masculí a la localitat catalana de Cornella del Llobregat.

La competició ha estat organitzada pel Club de Patinatge Gava Freestyle, allí assistiren els millors patinadors i patinadores del territori Espanyol.

Per a David era una categoria nova ja que era el seu primer any com a júnior, que compren les edats entre 15 i 19 anys, David aquesta vegada ha participat en les modalitats d’speed slalom, clàssic, bot i batlle.

El campionat donava inici el dissabte 18 al matí en la modalitat d’speed slalom en la qual va aconseguir un meritori 5é lloc, de vesprada pasàvem a la modalitat de clàssic, una de les més vistoses del campionat i David tornava a repetir classificació quedant 5é, el primer dia de competició es tancava en la modalitat de jam on no va participar.

PUBLICITAT

El diumenge era el dia que tenia marcat al calendari, era el dia on participava en la seua prova, prova per a la qual s’havia estat preparant durant tot el any i volia llevar-se l’espina de l’edició passada a Vigo 2018, on quedà 4t a les portes de pujar al pòdium.

A les 9 del mati començà el campionat en la modalitat de bot júnior femení, desprès entraven en competició els júniors masculí, David era el primer en obrir la competició, el primer bot la barra tenia una altura de 90 cm que és l’altura mínima que han de superar per a poder competir en el campionat d’Espanya.

David estava mentalitzat i sabia que l’or era molt difícil quasi impossible ja que l’actual campió havia guanyat en tots els campionats que havia participat, però lluitaria per optar a la plata, a poc a poc anava pujant l’altura de la barra i anaven eliminant-se competidors, David es trobava molt còmode i segur, sabia que si mantenia la concentració podia optar a medalla i així ho va fer, es va mantindre ferm i arribà a la final, es disputaren el primer lloc de poder a poder en la qual al finalitzar la prova quedaren empatats en la mateixa altura botada però es decantà l’or per l’actual campió degut a què durant la competició havia utilitzat més vegades el torn de passar i realitzà menys bots per arribar a la final.

David guanyava el subcampionat i aconseguia la medalla de plata en la seua primera participació com a júnior.

El campionat es tancava en la modalitat de Batlle en la qual David obtingué el 4t lloc a un pas de tornar a pujar al pòdium.

David assistirà el proper mes d’agost al campus de tecnificació internacional de patinatge frestyle al Pirineu Aragonès a la localitat de Canfranc, al mateix temps ha confirmat la seua participació en el WSSA FREESTYLE CUP en el mes de setembre prova que reunirà els millors patinadors d’Europa.

Des d’ací David vol donar les gràcies com sempre a totes i a tots aquells que li donen el seu suport dia rere dia.

Francisco José Carrasco

Sols ens queda felicitar David i donar-li les gràcies per portar el nom de Castelló per tots els llocs on participa.

- PUBLICITAT -