- PUBLICITAT -

 

Comunicat

Informació urgent de l’alcalde a tota la població

Davant la situació que estem tenint tant a l’hospital de Xàtiva, com l’augment que tenim al poble i per tal d’evitar conseqüències més dolentes per a tots i totes, fem la següent crida:

Per favor, no ens reunim més de 6 persones per a sopar o per a qualsevol esdeveniment.

Des de la gerència de l’hospital ens recomanen que respectem totes les mesures que diu la Conselleria de Sanitat, estan tenint problemes d’espais a les plantes de l’hospital.

Tots som coneixedors que hi ha gent que ha tingut contacte estret amb persones contagiades i que segueixen eixint de casa, açò és intolerable i molt insolidari.

No es pot fumar caminant pel carrer, hem d’estar quiets i a una distància de 2 metres de la gent.

PUBLICITAT

Hi ha informadors/es Covid que ens diuen quines són les mesures a seguir o si estem fent les coses bé, no són l’enemic, estan informant per la nostra seguretat.

Cal tindre en compte i respectar les normes que estan establertes fins al 15 de gener de 2021.

Òscar Noguera
Alcalde de Castelló


Situació actual amb data de 29/12/2020, segons la Conselleria de Sanitat.

- PUBLICITAT -

4 Comentaris

  1. Mari Carmen, els xiquets están 1mes o 2 sense eixir al Parc a jugar tancat sense. eixir de casa, i la gent está va per el carrer contaminant, no me Parles de proteccio de dades I drets la policía o aquí li corresponga deu controlaro.

  2. Una poca vergoña, tota la culpa la te lajuntament si sap que son que actuen i que no el deixen eixir, si fa falta que posen un polisia en cada canto ostia..

  3. Vicent compartisc el que dius, però jo crec que no poden fer més, mols aprofiten estar sota la protecció de dades, llei que com totes té avantatges i com noc, inconvenients i aquest és un.
    Com sempre, vivim en una societat que sols pensem en nosaltres…

  4. Es una poca bergoña, la gent no fa cas, no es prou el per favor hi ha que vigilar a la gent que no fa cas I denunciar_la, per{ó en serio) ja esta be a que uno estiga en casa I al tres contagian, (bergoña) están atentant contra la salud pública i asó no fa risa.
    Ja s’ha informat prou.

Comments are closed.