INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Aclariment

En l’ànim de millorar i atenent tots els suggeriments i crítiques constructives, hui és l’últim dia que publiquem les dades quan la Generalitat les actualitza, que fins ara són cada dia excepte diumenges. D’ara endavant sols actualitzarem les dades referents a Castelló quan la Generalitat les actualitze.

Sí que continuarem donant més importància al número d’afectats dins dels últims catorze dies, així com a la incidència per cada 100.000 habitants, encara que publicarem totes les dades i informacions que puguem de canals oficials com la Conselleria de Sanitat o Ajuntament de Castelló, perquè cadascú puga traure les seues pròpies conclusions.

Extremar les precaucions, està en les nostres mans parar-la!!!

Gràcies a totes i a tots per llegir CN.

Informació

PUBLICITAT

Castelló, hui 24 de desembre de 2020 NO suma més casos de contagiats per la COVID19 dins del paràmetre dels últims catorze dies, i continuen sent 33 segons les dades actualitzades de la Conselleria de Sanitat.

Els 33 contagiats dins dels últims catorze dies representen una incidència acumulada de 468,15 casos per cada 100.000 habitants.

És molt important ‘la higiene i mantenir la distància social amb mascareta’ és molt important per evitar els contagis.

Aquestes dades són del dia 21 de desembre i el número de contagiats acumulats a Castelló des del 31 de gener de 2020 és de 212 i hem tingut 2 defuncions a Castelló a causa de la COVID19, segons la informació de la GVA.

Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies han augmentat en 0 des de l’última actualització.

Aquestes dades estan publicades en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací