- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 12 de juny de 2021 se celebrà el ‘Memorial Pascual Momparler’, on vàrem tindre, eixida i arribada de la cursa, pedalades i molts somriures.

Es va donar l’eixida a les 9.30 h en punt, des de la Ronda Montolivet de Castelló, l’organització estimava que al voltant de les 13.24 seria l’arribada a la meta i així va ser, la meta estava situada al mateix punt de partida, abans de l’arribada la cursa havia passat per Alcàntara del Xúquer, Sellent, Ènguera, Navalón, Moixent, Vallada, Alt de Campello, Alt de Santa Anna i tornar a Castelló. Picant ací podeu veure la ruta detallada.

PUBLICITAT

Cal recordar que el ‘Memorial Pascual Momparler’ que va nàixer al juny de 2013 amb l’objectiu d’homenatjar el castelloner Pascual Momparler, tot un referent nacional en el món del ciclisme i organitzador des de fa més de 30 anys de carreres a Castelló.

Aquest realitza una competició clàssica integrada en la Copa d’Espanya per a les categories elit i sub-23 i de gran importància en el calendari nacional ja que convoca els millors equips nacionals i internacionals de la categoria i en la qual brillen les joves promeses d’aquest esport, aquest memorial està organitzat pel Club Ciclista de Castelló amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Picant damunt de la imatge o ací podeu veure tot l’àlbum complet de Joanjo Puertos

Àlbum fotos

Memorial Pascual Momparler 2021 - Cursa Ciclista La raó de ser d’aquesta carrera és recordar Pascual Momparler Gandia.

Com a ciclista va competir en juvenils i sub23. Va arribar a estar en “La Propietària – Bahamontes” amateur i fins i tot va aconseguir diverses victòries.

Una vegada retirat va seguir implicat amb el ciclisme, patrocinant equips de base amb el seu concessionari “Citröen Momparler,” arribant a organitzar fins a cinc carreres a l’any a Castelló. Sent vicepresident de la FCCV, li va donar un fort impuls al ciclocròs, gràcies a ell aquesta modalitat té un fort arrelament al País Valencià.

Però, si alguna cosa va saber fer Pascual, va ser transmetre la passió pel ciclisme a les persones que tenia al voltant, començant per la seua família. Per això, quan va morir al setembre de 2012, decidiren establir aquesta carrera, per mantenir el seu record viu.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací