- INFORMACIÓ -

 

Tradicionalment, s’han aprofitat els dies de Fira o els de Festa Major per a gaudir d’una bona cursa ciclista, on el veïnat ha eixit al carrer a viure l’emoció i l’espectacle de la velocitat que poden desenvolupar els esportistes damunt les dues rodes, aprofitant només l’energia física dels seus cossos ben entrenats.

PUBLICITAT

La xafogor del més d’agost, quan ja s’acosten les festes, convida a eixir a passejar a la fresca pels carrers del poble, i ofereix un ambient magnífic per a practicar el ciclisme. De fet, cada vegada estan més de moda les eixides nocturnes estiuenques de ciclistes per a gaudir de la natura i de la seua acollidora frescoreta.

La cursa contrarellotge nocturna que s’organitza a Castelló en les festes s’ha convertit en un referent per al món del ciclisme valencià. Molts adults sospiren per poder participar-hi, però aquest esforç l’hem orientat a les escoles de ciclisme. Les xiquetes i els xiquets la consideren com una de les millors proves del calendari ciclista en les quals participen, i la preparen amb una il·lusió desmesurada.

El carrer Major i les places més significatives de Castelló seran l’escenari de la cursa de festes (i ja és la tercera!). El poble s’omplirà amb més de 250 ciclistes i els seus acompanyants per a animar-los. Es tracta del futur de la societat, xiquetes i xiquets que recordaran el nostre poble i el ciclisme com una part inqüestionable del seu benestar.

La bicicleta, entesa com a esport, com a font de salut o, simplement, com mitjà lúdic o de transport és un tret d’identitat nostre que cal recolzar-lo, gaudir-lo i aprofitar-lo. Castelló i les bicicletes tenen una de les seues dates més assenyalades el proper divendres, 17 d’agost, a partir de les 19:00 hores. Gaudim de les tradicions i el ciclisme!

- PUBLICITAT -