- INFORMACIÓ -

 

Si tens una càmera de fotos i no saps com utilitzar-la, o t’agradaria aprendre l’essencial per a aconseguir millors fotografies, aquest és el teu curs.

PUBLICITAT

‘Foto Fòrum Castelló’ ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló un Curs d’Iniciació a la fotografia on aprendràs els conceptes bàsics, necessaris per a poder entendre el procés fotogràfic i aconseguir aquestes fotografies que tant t’agraden.

També aprendràs a manejar la teua càmera i com configurar-la, una cosa imprescindible per a poder resoldre situacions que fins ara semblaven impossibles. Encara que sempre recomane que us llegiu el manual de la càmera, vos mostraré alguns paràmetres que se solen utilitzar de forma habitual.

Oblida’t de les maneres automàtiques i aprèn a disparar en manera manual. També es veuran els primers conceptes relacionats amb la composició, per a obtindre fotografies millor organitzades i capaces de transmetre un missatge.

El curs d’iniciació té una durada de 8 hores, repartides en 4 classes de 2 hores cadascuna. En les classes es veuran tots els conceptes teòrics a través d’exemples pràctics, també eixirem al carrer per a posar en pràctica tot allò aprés a classe.

El Curs d’Iniciació a la Fotografia s’imparteix durant els dissabte del mes de febrer de 2019, els dies 2, 9, 16 i 23 de 16.00h a 18.00h, tant les classes teòriques com les pràctiques s’imparteixen a Castelló. El preu del curs és de 40 € per a no socis i gratuït per a socis de FFCastelló.

Informació i reserves al telèfon 687 417 122, no tardes que les places són limitades.

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -