- PUBLICITAT -

 

La Mancomunitat de la Ribera Alta està participant en el projecte europeu IPPON (Licitacions Públiques Innovadores: oportunitats i xarxes), co-finançat pel programa Europeu per a les Xicotetes i Mitjanes Empreses COSME.

En el marc d’este projecte s’ha organitzat el curs de licitacions dirigit a pimes amb l’objectiu d’augmentar les seues possibilitats de participació.

El curs consta de 6 sessions de 2h30 impartides entre els mesos de juliol, setembre i octubre (2 sessions al mes), en les quals es desenvoluparan els següents continguts:

PUBLICITAT

JulioL 2018: Marc legal de les licitacions a Espanya i en la Unió Europea, procediments, plataformes electròniques i execució del contracte.

Setembre 2018: Tutoria i acompanyament a les pimes en el procés de sol·licitud d’una licitació: casos reals. (Data a confirmar més endavant)

Octubre 2018: Trobades entre empreses i administració pública per a millorar la cooperació i relacions entre els licitadors. (Data a confirmar més endavant)

Ací trobarà informació per al registre al curs, en el cas siga del seu interés preguem s’incriga el més aviat posible (places limitades).

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -