- IFORMACIÓ -

 

El proper dissabte 14 de desembre de 2019 a les 16.00h al segon pis de l’obrera continuarem dins de les activitats de l'”artiste festival” amb un curset de fotografia mòbil a càrrec de Javier Alcázar, no és necessari tindre coneixements previs de fotografia ni cap càmera, sols ganes d’aprendre i un smartphone amb el qual practicar.

PUBLICITAT

Per a inscriure’t pots posar-te en contacte amb Carlos a traves del número 687417122 o per correu electrònic a fotoforumcastello@gmail.com.

Ressenya sobre el docent

Entrenador de bàdminton nacional (Nivell III) i fotògraf autodidacta, va començar la seua carrera en el món de la fotografia l’any 2005 amb la seua primera càmera réflex. La seua implicació va anar augmentant ocupant la vicepresidència d’A.F.S.A (Agrupació Fotogràfica Setabense d’Aficionats) de 2010 a 2016, anys durant els quals va impartir nombrosos cursos i tallers fotogràfics i ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals. En l’apartat docent també destaca per impartir el curs d’iniciació a la fotografia en l’Associació De Persones Adultes Participants del CPFPA FRANCESC BOSCH I MORATA de Xàtiva des de 2009 a 2014. A més de realitzar diversos cursos a localitats pròximes a Xàtiva com Llosa de Ranes, Ontinyent, Aielo de Malferit, etc…

En la parcel·la dels concursos també ha tingut èxit, sent guardonat en nombroses ocasions en diversos concursos d’índole local i nacional.

Des de 2013, després d’una xarrada de Rodrigo Rivas, integra l’ús del telèfon mòbil en el seu treball diari, en moltes ocasions per a prendre notes visuals. Però, a poc a poc, aquestes notes van prenent forma i naix ‘Minimal City’, un projecte de fotografia minimalista realitzat íntegramente amb el mòbil. Actualment aquest projecte porta en marxa 6 anys de manera ininterrompuda. http://alcazar81.blogspot.com/

- PUBLICITAT -