- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Rescatant una tradició gastronòmica amb un vídeo compartit

CN |Aida

En la següent entrega del fascinant projecte “Cuinant la Història”, Pepi i Raquel ens transporten a les delícies de temps passats amb una recepta especial: el codonyat. Aquest postre, que la seua elaboració ha anat perdent-se amb el temps, troba una nova vida en aquesta col·laboració culinària.

PUBLICITAT

El codonyat, típic d’aquesta època de l’any, és el protagonista d’aquesta fascinant immersió gastronòmica. Pepi i Raquel ens expliquen amb detall els passos per preparar aquest dolç tradicional, rescatant-lo de l’oblit i animant la comunitat a reviure la seua autenticitat.

Amb el videotutorial que podeu veure ací baix, Pepi i Raquel comparteixen els secrets d’aquesta recepta, amb la qual cosa els espectadors poden aprendre a fer el codonyat a casa seua i experimentar amb els sabors d’una tradició que va més enllà de la gastronomia.

A més, com a suggeriment, les cuineres recomanen acompanyar aquest exquisit postre amb una ració de formatge, una combinació que segurament sorprendrà i delitarà els paladars.

Així que no esperes més, uneix-te a aquest viatge culinari i descobreix la riquesa de la història a través de la cuina. Bon profit!

#CuerpoEuropeoDeSolidaridad #Tabalà #CuinantLaHistoriaII #IVAJ

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací