- PUBLICITAT -

L’última recepta del projecte és presentada per Carmen Mateu i la seua neta Lluna Climent, mantenint viva la tradició familiar

CN | Tabala

El projecte Cuinant la Història II va concloure amb una recepta molt especial: el Pastís de Galetes i Xocolate “de la Abuela”. Carmen Mateu i la seua neta Lluna Climent van ser les encarregades de preparar aquest dolç típic que no pot faltar a cap celebració. Aquesta recepta ha estat un element essencial a les festes familiars de moltes llars, i gràcies a Carmen, aquesta tradició continua viva amb la nova generació representada per Lluna.

Aquest pastís, conegut per la seua senzillesa i el seu sabor irresistible, ha estat transmés de generació en generació. Carmen ens mostra com la cuina pot ser un vincle entre passat i futur, ensenyant a la seua neta els secrets d’aquesta recepta que segurament Lluna seguirà preparant en ocasions especials.

Una Conclusió Dolça per a un Projecte Deliciós

El projecte Cuinant la Història II ha estat un èxit, reunint diverses receptes tradicionals que formen part del patrimoni culinari local. Aquesta iniciativa ha permés a molts descobrir i redescobrir plats que han definit la nostra cultura gastronòmica.

Per celebrar la conclusió d’aquest projecte, recordeu que el dijous 4 de juliol a les 19.30 h, es presentarà el llibre de receptes a l’edifici de la INMAVI. Aquesta presentació serà una ocasió perfecta per reunir tots els participants i amants de la cuina que han seguit el projecte. No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquesta col·lecció de receptes i de conéixer més sobre la nostra rica tradició culinària.

S’atreviu a fer-lo?

Per aquells que vulguen intentar fer el Pastís de Galetes i Xocolate “de la Abuela” a casa, el vídeo de Carmen i Lluna preparant la recepta està ací baix. Us animem a provar aquesta delícia i a compartir moments especials amb els vostres éssers estimats. Bon profit!

Amb aquesta dolça conclusió, Cuinant la Història II s’acomiada, però les receptes i els records que han compartit continuaran delectant-nos durant molt de temps. Felicitacions a tots els que han participat en aquest meravellós viatge gastronòmic i a Tabala per fer-ho possible.

#Tabalà #CuinantLaHistoria #cuerpoeuropeodesolidaridad #IVAJ #VoraRiu #OlisPromesa

- PUBLICITAT -