- INFORMACIÓ -

 

El passat 9 de desembre vàrem organitzar des de Foto Fòrum Castelló la nostra primera activitat enfocada a donar-nos a conéixer al poble de Castelló, la I Marató fira de Santa Llúcia.

PUBLICITAT

Abans que res dir que estem molt contents amb la participació, que va superar les nostres expectatives, 24 participants, entre els que es trobaven diversos membres de l’associació, així com visitants d’agrupacions amigues com AFCA (canals) AFSA (Xàtiva) AFOSUMA (Sumacàrcer) i el fotoclub almussafes, acostant-se-hi també gent de poblacions com Corbera, Alfafar, Albalat de la Ribera i Alaquas.

Plaça de l’Esglèsia

Destaquem l’ambient festiu, als coneguts que ens comentaven que hi havia molta gent fotografiant la fira, prenent instantànies que a poquet a poquet a través de les xarxes socials anirem compartint amb tots vosaltres.

Una altra cosa que va sorgir va ser el ‘photocall’ amb ambient nadalenc que muntàrem per a l’ocasió,, molta gent es va animar a ser retratada pels socis i ja tenim els resultats disponibles en les xarxes socials.

Photocall facebook FFC

I per al final deixem l’elecció dels finalistes i guanyadors que va realitzar el nostre jurat compost pel nostre president Carlos Navarro, Horte Gómez com a representant de l’Ajuntament, i Edu Francés, fotògraf documental.

Fotos Joan Miquel Galve

En la secció Fira va guanyar Pablo Llácer, emportant-se l’accèssit Juan Alberto Marco.

Finalista Lorena Gilabert

Finalista Imma Vidal

Finalista Jose Luis Puig

Accèssit Juan Alberto Marco

1er Premi Pablo Llácer

Els premiats en la secció Poble van ser Lorena Gilabert amb el primer premi i Alexandre Navarro amb l’accèssit.

Finalista Roberto Candel

Finalista Juan Alberto Marco

Finalista Carmen Pastor

Accèssit Alexandre Navarro

1er Premi Lorena Gilabert

I fins a ací la crònica del que va ser el nostre primer any en la fira, només esperar que siguen moltes més i que ens ho passem tan bé com en aquesta ocasió.

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -