- PUBLICITAT -

Tres negocis locals ofereixen paperetes solidàries per ajudar la jove setabense a recuperar la seua vida

CN | Aida

Una veïna de Castelló ens fa arribar aquesta informació i demana a tots els veïns que col·laboren en l’acció solidària Pro Carla Maronda Tomás. Des de dilluns 24 de juny, podeu adquirir les paperetes de la rifa solidària als següents negocis locals: Eva-Maria Peluqueria-Estètica, Milar Gandia, Fruites i Verdures Sara i Talleres Momparler.

Carla Maronda Tomás – foto Instagram https://www.instagram.com/miss.maronda

Carla Maronda Tomás, una jove setabense que ha perdut les mans i els peus a causa d’un bacteri, està rebent nombroses mostres de suport i solidaritat des que va donar a conéixer la seua història i el seu desig de reprendre la seua vida amb la màxima normalitat possible.

Per aquest motiu l’Associació Esportiva Murta ha organitzat aquesta acció solidària, un sorteig en què els col·laboradors opten a guanyar una de les pintures dels artistes Pepe Castells i Miguel Soro. Les paperetes es venen amb un donatiu de 10 euros. Els números premiats seran els corresponents al primer i segon premi del sorteig de la Loteria de Nadal, del 22 de desembre, concretament les paperetes amb els quatre últims números coincidents amb aquests premis.

A més, les paperetes amb els números immediatament anteriors i posteriors rebran una samarreta de clubs esportius històrics de diferents modalitats esportives. L’associació creada recentment, anunciada per Carla, ‘Tus manos son mis manos’, és l’entitat depositària del sorteig i també posarà a la venda les paperetes.

Ajuntament de Xàtiva, empreses, associacions i artistes locals s’estan mobilitzant per organitzar diferents accions i activitats que permeten a Carla obtenir pròtesis ortopèdiques i recuperar aficions com l’hípica. Cal ajudar a Carla adquirint una papereta en Eva-Maria Peluqueria-Estètica, Milar Gandia, Fruites i Verdures Sara i Talleres Momparler  i fem possible el seu somni de tornar a una vida plena.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací