- PUBLICITAT -

 

Per Tecnonews / AMIC

Durant un temps es va establir una moda entre les xarxes socials. En la seva obsessió per la immediatesa i els continguts lleugers, la majoria de plataformes socials van començar a crear, a imatge i semblança de Snapchat, les que més tard serien anomenades stories, és a dir continguts efímers que duren un dia. Amb altres noms, Instagram i Facebook – en realitat la mateixa empresa – van fer les seves versions de la innovació de la petita xarxa social.

Twitter també va intentar el mateix amb els anomenats Fleets. Vuit mesos després de la seva creació a la fi de l’any passat, la xarxa social de l’ocell ha hagut de reconèixer que el seu desenvolupament ha fracassat estrepitosament. El pròxim 3 d’agost l’empresa deixarà d’oferir aquesta eina que en paraules de la mateixa companyia, tenia com a objectiu facilitar les converses entre usuaris.

PUBLICITAT

Segons les declaracions de Twitter, s’ha pogut observar que les persones que més utilitzaven aquesta opció de missatge eren les mateixes que ja estaven acostumades a tuitar. És a dir, persones que utilitzaven Fleets per a tenir encara més difusió.

D’aquesta manera queda clar que copiar a la competència no sempre surt rendible. Ara Twitter haurà de buscar una altra manera perquè els seus usuaris creïn continguts. Es tracta d’un repte complex i de la dificultat més gran amb la qual s’enfronta una xarxa social on hi ha molt voyeur i poc creador de continguts.

- PUBLICITAT -