- PUBLICITAT -

 

Dins de les celebracions del trenta aniversari d’Òptica Donet de Castelló, la seua gerent actual, Carla Donet ha llançat una nova marca de muntures exclusives del seu establiment. Es tracta de Cool the Got, una marca jove que vol oferir un aire fresc als seus clients i clientes. Naix del joc de paraules angleses per definir una expressió típica valenciana tan nostra.

PUBLICITAT

Estem contentes amb el resultat: hem intentat presentar una línia d’ulleres lleugeres, còmodes  i  amb  un  estil  actual  i  vintage  a  la  vegada,  que  mostra  eixe  estil  sense complexos que volíem oferir, i crec que ho hem aconseguit.

La nova col·lecció es va presentar el passat dia 11 de desembre, en un acte al que estava convidat tot el veïnat per a celebrar aquest nou projecte amb què Carla Donet aporta innovació a un establiment amb trenta anys d’història.

Sempre és un goig que des dels comerços locals nasquen nous projectes, millorant el servei a la ciutadania i enfortint el teixit comercial del poble.

L’Òptica Donet vol fer partícip a tot el poble del seu aniversari i per això convida a tot el veïnat a visitar-les i veure la col·lecció Cool the Got. Dins d’estes celebracions, a més de poder triar ulleres amb muntures exclusives, es pot gaudir de forts descomptes durant tot l’any 2022. Perquè és el poble el que fa que un negoci local puga complir anys i fer- ho amb il·lusió.

- PUBLICITAT -