- PUBLICITAT -

 

Converses  amb Xavier Tortosa Penadés regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló

CN | Joanjo Puertos
Efectivament, hui ens visita Xavier, acompanyat de la seua parella Rubén, no coneixia lanova ubicació d’aquesta redacció, encara que el dia que ens va atendre no fou el dia més calorós de l’estiu, però és d’agrair la serietat i puntualitat demostrada, vaja per davant tot el nostre agraïment, per tot el que hem nomenat, i pel simple fet de vindre, donant-li a aquest espai nostre, “Converses” unes gotetes més de la rellevància que a poc a poc va tenint. De vegades els gestos més senzills són els que més costen de fer, i ací tenim un regidor del nostre Ajuntament donant raons del seu “quefer” més habitual.
Un poc nerviós, por escènica solament, però decidit, segur, és un gran transmissor, la novetat que ens porta és que no hi ha novetat, convençut del model de festa que planteja, i de la manera d’obtenir-la, Consell Municipal, associacionisme, clubs; treballa de manera consensuada i participativa.
Continuïtat no vol dir falta d’idees, és més qüestió de majories i de gust per les coses.
Xavier Tortosa Penadés regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló
Autocrític, reflexiu, coneix tots els ressorts, totes les febleses del que se li ha encomanat, no buscarà cridar l’atenció, però si cal, sabrà aconseguir el més pertinent, pausada, lenta, però implacablement.
De conversa agradable, porta les idees força al cap, i va dosificant-les acuradament, sap el que valen les coses, i sap valorar-ho com cal, no evita les dificultats a les quals no tem, sols les ha de superar.
Sembla feliç fent el que està fent, té projectes com la major part del veïnat, no farà mai castells en l’aire, sap el que costa fer les coses i que ningú li impedirà portar-les a cap, peus en terra, idees clares, protagonismes els necessaris, sap el que vol, i ho tindrà. Gràcies Xavier

- PUBLICITAT -