- PUBLICITAT -

 

Conversem amb Eduard Ferrando Cuenca, president de l’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló

CN | Converses

Hui en converses ens acompanya una figura destacada de la cultura festiva de Castelló. Amb les festes de Moros i Cristians com a emblema del poble, volem conéixer de primera mà la visió, els desafiaments i els plans futurs d’aquesta celebració. Qui millor per a explicar-ho que Eduard Ferrando Cuenca, president de l’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló?

PUBLICITAT

En aquesta conversa, Eduard ens desvetllarà la funció i visió que guia l’AFMiC. Descobrirem com la tradició i la innovació poden caminar de la mà sense sacrificar l’essència d’aquestes festes amb més de cinquanta anys d’història a Castelló.

També ens endinsarem en els desafiaments logístics, com el tema de les cadires, i les estratègies de col·laboració amb altres entitats. En un món cada vegada més conscient de la importància de la sostenibilitat, coneixerem les mesures adoptades per garantir un futur respectuós amb el medi ambient i amb la cultura de Castelló.

Abordarem qüestions clau com el valor cultural d’aquestes festes, la inclusió i representativitat, i, finalment, Eduard compartirà amb nosaltres un missatge especial per a tota la ciutadania castellonera i per als que ens visiten.

Prepareu-vos per a entrar dins de les festes de Moros i Cristians amb Eduard Ferrando Cuenca. Cliqueu al ‘play‘!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací