- PUBLICITAT -

Castelló inicia un camí cap a un futur més sostenible amb el llançament del I Pla Municipal de Responsabilitat Social

La Regidoria de Participació Ciutadana crida a la col·laboració ciutadana per definir accions amb impacte positiu en la comunitat i el medi ambient.

CN | Aida

L’Ajuntament de Castelló marca un pas significatiu cap a la sostenibilitat amb la presentació del seu I Pla Municipal de Responsabilitat Social. La iniciativa, liderada per la Regidoria de Participació Ciutadana, va més enllà de les normatives existents, buscant accions amb un impacte positiu no només en la comunitat, sinó també en el medi ambient.

La clau d’aquest pla radica no només en les seues directrius, sinó també en la participació ciutadana. En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat diverses iniciatives en línia que permet a cada ciutadà expressar la seua visió i proposar iniciatives concretes per a la Responsabilitat Social a Castelló.

A més d’una enquesta, s’han habilitat diversos canals de comunicació, com un correu electrònic i un número de WhatsApp i Telegram, per rebre opinions, suggeriments i altres contribucions de la ciutadania.

PUBLICITAT

Andreu Rodríguez Martorell, actual regidor de Participació Ciutadana, destaca la importància de la col·laboració ciutadana en aquesta iniciativa: “Junts estem construint un Castelló millor, més responsable i sostenible“. La implicació de la comunitat serà fonamental perquè aquest pla reflectisca realment les necessitats i desitjos dels habitants de Castelló.

En una entrevista exclusiva amb Andreu Rodríguez Martorell, actual regidor de Participació Ciutadana, explorarem en detall els objectius i les expectatives d’aquest pla innovador. Aneu més enllà de les normatives vigents i implicar la comunitat és clau per construir un futur més sostenible per a Castelló. (Podeu veure el vídeo l’entrevista completa ací baix).

- PUBLICITAT -