- PUBLICITAT -

 

Segons informa el butlletí municipal ‘El Miragall’ Construccions Eliseo Pla ha col·laborat en la implantació de millores al Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’ de Castelló, amb aquest motiu l’alcalde de Castelló, Òscar Noguera va acudir a l’acte en agraïment.

Font: ‘El Miragall’

El passat 19 de novembre l’Alcaldia de Castelló va visitar el Centre Ocupacional del municipi, també conegut com ”El Castellet” o el COM, on les persones usuàries del centre van fer lliurament a Eliseo Pla en representació de l’empresa Construccions Eliseo Pla d’una placa de trencadís amb el logotip d’aquesta.

Aquesta placa es va entregar en senyal d’agraïment per les nombroses millores i condicionaments efectuats al centre amb l’ajuda i col·laboració de l’empresa Construccions Eliseo Pla.

PUBLICITAT

Algunes d’aquestes intervencions per a condicionar el COM han sigut la construcció d’una tanca i un hivernacle al jardí del centre, la instal·lació d’un fil musical i d’un videoporter, i la donació de material com a paper reciclat, una enquadernadora, plastificadora i premsa necessàries per a desenvolupar els diversos tallers del centre.

Tanca i hivernacle nous

Totes aquestes noves instal·lacions han servit per a millorar la qualitat de l’entorn i condicions per a desenvolupar les activitats de ”El Castellet”.

Així mateix, a aquesta visita, es van poder veure totes aquestes millores al condicionament del centre. A més d’assitir als diversos tallers que es desenvolupen diàriament al COM, on les persones usuàries elaboren llibretes, ciris, baietes, motxos, plaques i objectes decoratius de trencadís, entre altres, tot això a base de materials reciclats. El centre també va tindre el detall d’obsequiar tots els visitants amb els productes artesanals fabricats per les persones usuàries que anàvem recollint a cada taller mentre explicaven com ho feien. Cal destacar que moltes d’aquestes creacions són posteriorment comercialitzades.

Posteriorment, dos de les usuàries del centre van llegir un emotiu discurs com a mostra d’afecte i agraïment a Construccions Eliseo Pla. I seguidamente es va projectar un vídeo on a través de la música i la dansa totes les persones usuàries mostraven la seua gratuïtat i satisfacció amb els reformes de ”El Castellet”.

Finalment, es va fer el lliurament a Contrucciones Eliseo Pla de la placa de trencadís amb el seu logotip en nom de totes les persones usuàries així com per part dels treballadors i treballadores del COM.

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací